Järjestä onnistunut kokous

Kabinetti

Ravintolasalin ääressä oleva Kabinetti tarjoaa oivat kokoustilat vaikka 40 hengen porukalle. Kokouksen pitäminen sujuu mukavasti vaikka lounaan ohessa. Kokousvieraiden käytössä on perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Tarjoilemme aamu- ja iltapäiväkahvit sujuvasti kokoustilaan. Kahvien yhteyteen voitte valita suolaisen tai makean kahvileivän. Meiltä saat myös ruokailun sujuvasti kokouksen oheen joko lounastarjoiluna tai erikseen tilattuna toiveidenne mukaan.  

Saunakabinetti

Saunan yhteydessä oleva saunakabinetti sopii hyvin 20 hengen porukalle illanistumiseen tai kokoukseen. Tilassa perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Kokouksen päätteeksi saunan lauteilla on mukava rentoutua. Kylmät juotavat löytyvät kabinetin omasta jääkaapista.

Kokoustila

Hotellin neljännessä kerroksessa sijaitseva kokoustila tarjoaa mahdollisuuden vaikka 30 hengen kokousryhmälle. Kokousvieraiden käytössä on perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Tarjoilemme aamu- ja iltapäiväkahvit sujuvasti kokoustilaan. Kahvien yhteyteen voitte valita suolaisen tai makean kahvileivän.

Kallen kabinetti

Kokoustila sopii hyvin 12 hengen ryhmälle kokoukseen tai palaveriin. Tilassa perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone.

 

Image