PÄIVÄKOKOUSPAKETTI

Päiväkokous Vammalan Seurahuoneella.

Pakettiin sisältyy kokoustilan käyttö, norm. kokousvälineet, aamupäiväkahvit + suolainen kahvileipä, Buffet-lounas ja iltapäiväkahvit + makea kahvileipä. Hinta 26 eur/hlö (min. 10 kokoustajaa).
Tarjous on voimassa vain arkisin.

Herra Hakkarainen -majoituspaketti

Koko perheen majoituspaketti ja pääsyliput Herra Hakkaraisen taloon. Lähde tutustumaan Herra Hakkaraisen taloon Vammalaan.
 
Herra Hakkaraisen talo sijaitsee vain viidenkymmenen metrin päässä Vammalan Seurahuoneelta. Talossa astut sisään Mauri Kunnaksen Kuningas Artturin Ritarien tarinoiden maailmaan, Kaikkien Aikojen Avaruuteen sekä Koiramäen Kaupunkimiljööseen. Leikkimään pääset myös Herra Hakkaraisen omaan kotiin, mistä voit lähteä seikkailulle majakkaan ja kummitustaloon. Kesäkaudella takapihalla avoinna Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä voit polkuautoilla Tassulaa muistuttavassa kaupungissa. Herra Hakkaraisen talo on mainio paikka lapsiperheille ja lapsenmielisille. Talossa sijaitsee myös matkamuistomyymälä.

Hinta koko perheeltä 150 euroa/yö.

Hintaan sisältyy:
- Majoitus kahden hengen huoneessa (2 aik. + 1 lisävuode johon 1-2 lasta)
- Sisäänpääsy Herra Hakkaraisen taloon
- Aamiainen
- Asukassaunan sekä kuntosalin käyttömahdollisuus
   
Hintaselitys:

Tarjous koskee uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu hotelliin kirjoittautumisen yhteydessä ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.

Vammalan Seurahuoneella onnistuu myös hotellimajoitus, saunominen ja iltaruokailut toivomustenne mukaan. Lisää pakettiisi myös aktiviteettia. Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestämme teille vaikka ralliautolla ajoa, kalastusta tai kauneuspalveluita.

Kysy lisää 03-51941 tai info@vammalanseurahuone.fi