Lyömättömät

Kategoria
Tulevat tapahtumat
Päivä
2019-02-23 23:59 - 2019-02-24 04:00

showtime klo 24, liput 10 euroa

YleX:ltäkin tutut Lyömättömät ovat omien sanojensa mukaan muun muassa maailman paras bändi. Ympäri maata kiertävää kolmikkoa on myös tituleerattu Suomen energisimmäksi live-aktiksi! Show sisältää mukaansatempaavaa hip hoppia, Suomen kärkipään beatboxia, ja ylivoimaisesti parasta freestyleä. Tästä pitävät huolen kaksinkertainen beatboxin suomenmestari Kosola sekä räpin suomenmestari Solonen.
Show’n musiikillisen puolen sekä rytmityksen hoitaa DJ Xmies, joka on Solosen & Kosolan lisäksi tuottanut myös muita suomalaisia hip hop -artisteja, kuten esimerkiksi Paleface’ä, Asaa, ja Junoa. Lyömättömät ovat keikkailleet klubien, festareiden, ja urheiluhallien lisäksi myös esimerkiksi lastentarhoissa, kouluissa, nuorisotaloilla, kerhotiloissa, synttäreillä, tai vaikkapa yritysten pikkujouluissa, eli mikään keikkailun osa-alue ei ole heille vieras.

Lippuja pääset ostamaan sivun oikean reunan osta lippuja napista. Liput tulee maksaa heti oston yhteydessä ja ne tulevat sinulle sähköpostiisi. Lippuasioissa voit ottaa suoraan yhteyttä Livetoon: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 
 

Kaikki päivät

  • Alkaen 2019-02-23 23:59 päättyen 2019-02-24 04:00